Wrong user/pass just for one domain

ExYu

Registered
Jan 6, 2010
4
0
51
Hello,

I host several domains on my VPS and I have no problem using e-mail accounts on any of them but ONE. I have re-checked my account settings several times, everything is ok. Here is the problem I have:

Using Outlook express (Windows Live Mail) I'm getting the common 'Wrong username or password' error, and I'm not able to RECEIVE any e-mail, but I am able to SEND it (using the very same account).

Using Webmail I'm able to login into my account, but when I try to use any software to read my e-mails I'm getting these errors:

Horde: Login failed because your username or password was entered incorrectly.

SquirrerMail: ERROR: Connection dropped by IMAP server.

I must say again, there are several domains on this VPS, and any of them has this problem. Does anyone have any suggestion?

I was thinking of terminating this account and creating it again as the only solution that might help, but I'm not sure if this is the right thing to do. Any help is really appreciated, because I use this domain (mail server) to communicate with listeners of my Internet radio station.

Thank you,
regards
 

ExYu

Registered
Jan 6, 2010
4
0
51
To be more specific, this is the error I'm getting when I try to check e-mail in Windows live mail:

Unable to send or receive messages for the ExYu radio account. An incorrect password was entered. The next time you send or receive messages, you'll be asked to enter your user name and password for this account.

Server Error: 0x800CCC90
Server Response: -ERR Temporary problem, please try again later
Server: 'mail.radio-exyu.info'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC92
Protocol: POP3
Port: 110
Secure(SSL): No
 

ExYu

Registered
Jan 6, 2010
4
0
51
It worked. I've terminated the acount and after recreating it everything works just fine.

Thank you,
regards