The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

wtf is going on?

Discussion in 'General Discussion' started by theDoubleH, May 9, 2004.

  1. theDoubleH

    theDoubleH Registered

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Every time I try to point my browser to www.google.com, search.yahoo.com, www.altavista.com, etc. I get a page that says "cPanel. No web site configured at this address." I've never heard of cPanel so I registered to post here. This just started happening, and its really weird - I have no idea why it would have started.

    Any ideas?

    -HH
     
  2. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    You bothered registering but not searching?

    You should try the contact page ;) :D

    BTW, try keeping up on those AV scans.
     
  3. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    Searching is hard work Sarc
     
  4. qbert1987

    qbert1987 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canberra, Australia
    i dont get it :(
     
  5. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    You must not remember the cause of the problem then.

    Did you visit the contact page? ;)
     
  6. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    He was telling you to keep up on those anti-virus scans.
     
Loading...

Share This Page