Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

X and x2 skin showng up blank

Discussion in 'General Discussion' started by Custom-Hosting, Dec 18, 2003.

  1. Custom-Hosting

    Custom-Hosting Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2003
    Messages:
    92
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Just got this on a new server.
    Setup a test account with x2 as the skin but the skin is showing up as blank.
    Tried it with x again but still the same problem.
    Search the cpanel forums but couldnt find anything that worked, tried a few things through SSH and WHM but none have fixed it.

    Did anyone have this problem and get it fixed?

    Thanks,
    John
     
  2. hostedzone

    hostedzone Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Maine, USA
    Many people are having this issue. From what I have seen no one has posted a way to get it working. I have even tried deleting x and x2 and manually reinstalling them from a server I have that they are known to work on. Same thing happens. We have to wait for the Cpanel group to take notice and fix it.
     
  3. Custom-Hosting

    Custom-Hosting Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2003
    Messages:
    92
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Posted this fix in another similar thread:

    After a good bit of looking around I finally found the problem.
    It was related to something else which I didnt really need before (Well thought so) since it was a new server with only a test account.

    The MySQL root password had to be set but I think WHM has problems with this, had to do it all through SSH but once I done that the skins are all fully working now

    If anyone gets this problem just do the following:

    -Login as root

    -Stop MYSQL server

    /etc/rc.d/init.d/mysql stop

    -Restart safe_mysqld with the skip-grant-tables

    /usr/bin/safe_mysqld -Sg &

    -Start MySql as root

    mysql -u root -p mysql

    -Hit enter when it asks for password

    -Set a new password for root

    update user set password=password("new_password") where user='root';

    flush privileges;

    quit

    -Then restart mysql

    /sbin/service mysql restart


    That will sort it out for you :)

    Thanks
    John
     
  4. Valetia

    Valetia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    213
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    When I hit enter I get this:

    ERROR 2002: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)


    There was previously a MySQL root password already set. Entering that doesn't work either.
     
  5. essene

    essene Member

    Joined:
    Apr 13, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Calgary, Alberta
    Good Day,

    Has there been a resolution to this? I have the same exact problem and error code.

    Thanks
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice