The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

x3 theme restore

Discussion in 'User Experience' started by tinboye22, Dec 12, 2009.

  1. tinboye22

    tinboye22 Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    Im trying to restore my x3 theme on my server to default.
    I ran this command already as root
    /scripts/upcp --force
    Yet when i login to a cpanel account it still shows the customizations I made.
    I know that I cannot modify the root themes. So i had to create a reseller account where i edited the x3 theme there. So all my clients see that same theme.

    How can i reset a resellers themes back to default, seeing how
    /scripts/upcp --force only worked for the root themes?
     
  2. tinboye22

    tinboye22 Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    well i was able to restore it by getting another copy of the theme and deleted the old x3 folder and uploaded the new.
     
  3. rachelm

    rachelm Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    94
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    FYI if you delete the x3 theme first then run /scripts/upcp --force it'll replace it with a new copy of the original version as provided by cpanel
     
  4. cPanelDon

    cPanelDon cPanel Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, Texas, U.S.A.
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    Were the customizations applied using the Branding Editor in WHM or were the theme files edited manually via SSH access?
     
  5. tinboye22

    tinboye22 Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I applied the customizations via ssh, i fixed the problem i was having, it was to do with cpphp not being enabled on the server so php files were not working.
     
Loading...

Share This Page