The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

xmb problem

Discussion in 'General Discussion' started by Radio_Head, Jul 3, 2002.

  1. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Hello

    one of my client has this xmb problem ;

    ===========
    The &edit& feature on our message board no longer works...I don't think it's an issue on our end because everything looks correct...Can you please let us know how to get this fixed. When you go to edit a post:
    Sorry, you are not permitted to view this forum
    ===========

    Anyone experienced this problem ? May I suggest him to reinstall
    over xmb ?
     
  2. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    ok , I found the problem.

    xmb is not compatible with 4.2.X .

    Everyone interested should have to install following xmb update ;
    http://www.xmbforum.com/community/viewthread.php?tid=4584
     
  3. moronhead

    moronhead Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    [quote:f2731d2a49][i:f2731d2a49]Originally posted by Radio_Head[/i:f2731d2a49]

    ok , I found the problem. xmb is not compatible with 4.2.X .

    Everyone interested should have to install following xmb update ;
    http://www.xmbforum.com/community/viewthread.php?tid=4584[/quote:f2731d2a49]
    In 4.2.x register globals is turned off by default. Turning it on in php.ini may help with the problem.
     
Loading...

Share This Page