The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

xml api on a reseller account return empty string

Discussion in 'cPanel Developers' started by gogume, May 21, 2009.

  1. gogume

    gogume Registered

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I don`t know what happened or what has changed but the xml-api is not working for my reseller account (and it worked) it doesn`t return any xml response, if I use my root account on the https://server:2087/xml-api/applist it works fine, but if I use my reseller account then it return an empty string, anyone have any idea why?

    I can access the whm with my reseller account, I can create accounts but when I use the xml-api it returns an empty string ...

    Thanks ...
     
    #1 gogume, May 21, 2009
    Last edited: May 21, 2009
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Just to clarify, if you login as the reseller in your WHM interface (when NOT logged in as root), if you type in the URL for applist, it returns an empty string despite this reseller having privileges to create accounts etc?
     
  3. gogume

    gogume Registered

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes, that`s exactly what I`m saying and it worked perfectly a few weeks ago.
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If you haven't already done so, please have our technical analysts take a look at this for you so we can figure out what needs to be done to correct this issue: http://tickets.cPanel.net/submit
     
  5. gogume

    gogume Registered

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for your reply,
    the hosting company told me that they submitted a ticket support.
     
Loading...

Share This Page